* de inschrijvingen voor 2018 zijn gesloten *

Het is tijd om te stralen!
Ben jij klaar voor de volgende stap in je vak als schoonheidsspecialist? Heb je een prachtig bedrijf opgebouwd, weet je hoe het vak in elkaar zit en wil je weten waar je staat in de ‘ranglijst van schoonheidsspecialisten’? Ga dan de uitdaging aan en doe mee met de Beauty Awards 2018. De afgelopen acht edities hebben wel bewezen dat deelname aan deze prestigieuze vakprijs je áltijd wat brengt. Een prachtige reflectie op je eigen bedrijf en capaciteiten, een zinvolle blik van een vakjury op je inzending, een geweldige marketingkans om je bedrijf nog meer op de kaart te zetten en gewoon een mooie ervaring! 

Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) met Beautyspot als mediapartner. Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionale vakmanschap de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Je wint altijd! Ook wanneer je na inzending niet genomineerd wordt voor de prachtige prijs, dan win je. Alle deelnemers van de editie 2018 die niet doorgaan als genomineerden, worden namelijk uitgenodigd voor de speciale Feedback-middag. Een middag waarin je niet alleen je inzending retour krijgt met waardevolle verbeterpunten vanuit de jury, maar ook direct een gratis trainingsessie krijgt over het profileren van je vakkennis en je bedrijf.

Zie je, je hebt echt niets te verliezen! Schrijf je snel in door een mail te sturen naar: info@beauty-award.nl met daarin je naam, contactgegevens, bedrijfsgegevens, KVK-nummer en de gewenste categorie en dan ontvang je van ons het digitale pakket voor inzending. Hierin zitten de spelregels voor je categorie, tip & tricks voor een mooie inzending, een factuur voor 50 euro inschrijfgeld en een tijdschema met onder andere de deadline van 15 november 2017 – de dag waarom je inzending binnen moet zijn bij de organisatie.