Het prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze partners. Voor de editie van 2017 zijn de Partners of Beauty Award:

BEAUTY ANGEL


BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, ontwikkelen zij ook een cosmeticalijn compleet aangepast op de lichtbehandeling. Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.

Maria Galland


MARIA GALLAND stelt innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht. De exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Alle zintuigen worden in de behandeling meegenomen. Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van top tot teen. Tenslotte is geen huid hetzelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf.
Daarom: leg de toekomst van de huid in handen van specialisten – de ambassadeurs van schoonheid à la MARIA GALLAND PARIS.