Dat business en pleasure prima samengaan werd wel bewezen tijdens de genomineerdendag van de Beauty Awards. Alle 20 genomineerde schoonheidsspecialisten kwamen deze dag naar het Van der Valk hotel Breukelen om elkaar te ontmoeten, de interviews op te nemen en het volgen van een inspirerende workshop! Aan het einde van de dag keek iedereen tevreden terug.

Wat hadden ze er al naar uit gekeken en dinsdag 12 februari was het dan zover: de genomineerdendag. Een dag waar de specialisten in een ongedwongen sfeer elkaar konden leren kennen, ideeën en ervaringen konden uitwisselen, een leuke workshop voorgeschoteld kregen en de interviews werden. Niemand minder dan Kim Kötter nam de interviews af en tijdens de grote avond zal zij, net als de voorgaande twee jaren, de presentatie op zich nemen.

Inspirerend moodboard
Het ochtendgedeelte van de dag was gepland voor de categorieën Schoonheidssalon van het jaar klein en groot en Newcomer of the Year. Samen gingen ze tijdens de inspiratie workshop van Marjanne Riemens aan de slag om een mooi moodboard te maken waarin hun ambities, wensen, visie en persoonlijke eigenschappen tot uiting kwamen. Tussendoor werden ze één voor één uitgenodigd om een videofilmpje op te nemen die tijdens de feestelijke award-uitreiking op 14 april aanstaande wordt uitgezonden. In dit filmpje presenteren de vakspecialisten zich nog eenmaal en laten ze zien waar ze voor staan en wat ze uniek maakt.

Positieve reacties
De genomineerde schoonheidsspecialisten van de regio’s Noord, Midden/Oost, Zuid en West waren voor de middag uitgenodigd, die vooraf ging aan een heerlijke lunch. Een bijzonder trefpunt, want alle genomineerden konden elkaar hier ontmoeten en kennis maken! Het was dan ook een drukke en gezellige bedoening waar de dames even kort en krachtig hun ervaringen konden uitwisselen en fijne adresjes voor de ultieme galajurk. De reacties na de genomineerdendag waren enorm positief: “Bedankt voor de leuke middag en heel leuk om iedereen gezien te hebben”, liet één van de enthousiaste dames via WhatsApp weten. Een ander voegde daar aan toe: “Ik heb genoten. Wat fijn om iedereen gezien te hebben en wat een inspiratie weer. Tot snel!”

De organisatie is trots en blij om deze vakmensen die zo gemotiveerd zijn te ondersteunen. “Het was wederom een geslaagde dag! We kijken nu enorm uit naar de gala-avond op 14 april die in alle opzichten heel bijzonder en gevarieerd zal zijn!”

Wil jij ook bij de gala-avond zijn? Koop je kaarten dan via www.beauty-award.nl.