Om te bepalen wie er kans maakt op één van de felbegeerde Beauty Awards, worden alle inzendingen bekeken door de vakjury. De vakjury van de Beauty Awards 2018 bestaat dit jaar uit:

Marjolein van Oostrum, Périne Heerooms, Marie-José Putman en Lies Wermers.

 

Marjolein van Oostrum is bij de Nederlandse Cosmetica Vereniging verantwoordelijk voor communicatie en verenigingszaken en heeft al enkele jaren ervaring in de jury van de Beauty Awards.

Périne Heerooms heeft als gespecialiseerde schoonheidsspecialist al 25 jaar haar eigen salon, is beroepsdeskundige bij de landelijke geschillencommissie en lid van de beroepsveldcommissie HBO LOI voor de bachelor opleiding Beauty & Skincare. Périne won met haar Instituut Périne zelf een Beauty Award in 2013 voor de categorie Schoonheidssalon met meer dan drie werknemers.

Marie-José Putman heeft als ondernemende schoonheidsspecialiste twaalf jaar een eigen salon na een carrière in het bedrijfsleven. Met haar salon MJ Amsterdam werd Marie-José in 2015 winnaar van de Beauty Award, categorie Schoonheidssalon met meer dan drie werknemers.

Lies Wermers heeft al 46 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, waarvan 36 jaar in haar eigen praktijk voor huidverzorging. Ze werkt als assessor bij het KWC (Kwaliteitscentrum Uiterlijke verzorging) voor de MBO 3 en 4 examens, alsook de Voortgezette Opleiding Schoonheidsverzorging en de specialisaties. Lies is oud-bestuurdslid van de ANBOS en is al jaren als jurylid betrokken bij de wedstrijd Beauty Award.

 

De organisatie is ook dit jaar weer erg blij met de kennis en kunde van de juryleden. Zij zullen de deelnemers volgens de richtlijnen gedegen kunnen beoordelen. De juryervaring van Lies en Marjolein in combinatie met de wedstrijdervaring van Périne en Marie-José maakt dat het een heel goede balans waarmee we de wedstrijd naar een nog hoger niveau kunnen tillen.