Dit prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze sponsors. Voor de editie van 2020 zijn de sponsors van de Beauty Award:

GOUD SPONSORS

DEPARTMENT OF COSMETICS 

Department of Cosmetics/COSMEDIX Benelux richt zich op de ambitieuze schoonheidsspecialist en huidtherapeut. COSMEDIX is een echte ‘game changer’ op het gebied van huidverbetering en huidverbeterende behandelingen. Vrij van toxines, een plantaardige basis en een medische onderbouwing zorgt voor unieke formules welke leiden tot een huidverandering zonder dat de specialist en/of cliënt daar nadelige effecten van ervaart. Daarnaast streven wij naar exclusieve samenwerkingen en ons uitgebreide begeleidingstraject tilt het instituut naar een hoger niveau.

KLAPP COSMETICS

Gerhard Klapp stichter en zaakvoerder KLAPP Cosmetics, internationaal erkend beauty- en wellness-specialist, visionair, Heilpraktiker en auteur, zet zich bijna 40 jaar in voor de research naar en ontwikkeling van resultaatgerichte huidverzorgingsconcepten voor de professional.

Professioneel adviseren | Doeltreffende behandelen | Succesvol verkopen

Als schoonheidsspecialist(e) staat u elke dag voor een nieuwe uitdagende opgave: klanten van verschillende leeftijden komen naar u en verwachten een oplossing voor hun individuele beautyproblemen. Om deze verwachtingen in te lossen, zijn uw kunnen en ervaring meer dan ooit van cruciaal belang. KLAPP Cosmetics – pionier in de schoonheidsbranche en synoniem van innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen – staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica aan uw zijde. ‘Made in Germany’ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Alleen de werkzaamheid van de schoonheidsbehandelingen bepaalt het succes in de cabine. Om in uw beroep en uw zelfstandigheid succesvol te kunnen zijn, heeft u daarom naast uw beroepskwalifcaties een assortiment nodig, dat de behandeling door passende producten voor de thuisverzorging zinvol aanvult en verderzet. We zien ons echter niet enkel als producent van cosmeticaproducten: KLAPP is de partner die u de basis voor succesvolle prestaties en een zeker bestaan biedt. Zo voorzien we niet enkel in degelijke bijscholingen, ook kunt u rekenen op marketingondersteuning om uw naam de bekendheid te geven die u verdient.