Dit prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze sponsors. Voor de editie van 2020 zijn de sponsors van de Beauty Award:

GOUD SPONSORS

BEAUTY ANGEL 

BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, ontwikkelen zij ook een cosmeticalijn compleet aangepast op de lichtbehandeling. Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.

DEPARTMENT OF COSMETICS BV 

Department of Cosmetics BV/COSMEDIX Benelux richt zich op de ambitieuze schoonheidsspecialist en huidtherapeut. COSMEDIX is een echte ‘game changer’ op het gebied van huidverbetering en huidverbeterende behandelingen. Vrij van toxines, een plantaardige basis en een medische onderbouwing zorgt voor unieke formules die leiden tot een huidverandering zonder dat de specialist en/of cliënt daar nadelige effecten van ervaart. Daarnaast streven wij naar exclusieve samenwerkingen en ons uitgebreide begeleidingstraject tilt het instituut naar een hoger niveau.

KLAPP COSMETICS

Gerhard Klapp stichter en zaakvoerder KLAPP Cosmetics, internationaal erkend beauty- en wellness-specialist, visionair, Heilpraktiker en auteur, zet zich bijna 40 jaar in voor de research naar en ontwikkeling van resultaatgerichte huidverzorgingsconcepten voor de professional.

Professioneel adviseren | Doeltreffende behandelen | Succesvol verkopen

Als schoonheidsspecialist(e) staat u elke dag voor een nieuwe uitdagende opgave: klanten van verschillende leeftijden komen naar u en verwachten een oplossing voor hun individuele beautyproblemen. Om deze verwachtingen in te lossen, zijn uw kunnen en ervaring meer dan ooit van cruciaal belang. KLAPP Cosmetics – pionier in de schoonheidsbranche en synoniem van innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen – staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica aan uw zijde. ‘Made in Germany’ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Alleen de werkzaamheid van de schoonheidsbehandelingen bepaalt het succes in de cabine. Om in uw beroep en uw zelfstandigheid succesvol te kunnen zijn, heeft u daarom naast uw beroepskwalifcaties een assortiment nodig, dat de behandeling door passende producten voor de thuisverzorging zinvol aanvult en verderzet. We zien ons echter niet enkel als producent van cosmeticaproducten: KLAPP is de partner die u de basis voor succesvolle prestaties en een zeker bestaan biedt. Zo voorzien we niet enkel in degelijke bijscholingen, ook kunt u rekenen op marketingondersteuning om uw naam de bekendheid te geven die u verdient.

ZILVER SPONSORS

Het NEODERMA-merk is vernieuwd, opnieuw ontworpen en uitgebreid ontwikkeld. “Onze toekomst ligt in het tech-derma tijdperk, het reguleren van het gedrag van de huid middels krachtige software ontwikkelingen, ingenieuze huidzorg, conserveringsmiddelenvrije, luchtledige, watervrije en luisterrijk geproduceerde premium producten.” Het merk draait op innovatie en het hosten van de best presterende technologieën en handelt onder normen voor de farmaceutische industrie. NEODERMA’s producten worden gepresenteerd in luchtloze ecologische verpakkingssystemen en zijn gemaakt van de beste grondstoffen die zowel dermatologisch als oftalmologisch getest zijn en Halal-gecertificeerd. Ze bevatten geen allergene geurstoffen, synthetische verfstoffen, parabenen, minerale oliën, paraffinewas, vaseline, ethanolamine, MCI/MI, formaldehyde donoren, genetisch gemodificeerde organismen en is tevens dierproefvrij. NEODERMA heeft al 27 jaar ervaring waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op productinnovatie, de huid en het welzijn van de consument. NEODERMA biedt oplossingen voor mensen die kampen met huidzorgen door een ecosysteem van grenzeloos aanpasbare producten te creëren, met als uitgangspunt het welzijn van iedere persoon te verbeteren.

Naast onze sponsors Beauty Angel, Department of Cosmetics BV/COSMEDIX Benelux, KLAPP Cosmetics en Neoderma zijn we ook trots dat de volgende bedrijven de Beauty Award 2020 supporten:

L’Oréal Nederland/Decléor