Het prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze sponsors. Voor de editie van 2019 zijn de sponsors van de Beauty Award:

GOUD SPONSORS

BEAUTY ANGEL

BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, ontwikkelen zij ook een cosmeticalijn compleet aangepast op de lichtbehandeling. Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.

CARE COSMETICS

Meer dan 20 jaar expertise in de cosmeticabranche maakt CARE COSMETICS tot dé ideale partner. Ervaar de kwaliteit van onze sterke merken in combinatie met de service van CARE COSMETICS. Samenwerken met CARE COSMETICS betekent ondersteuning op elk vlak. Wij hebben alle specialisaties in huis om u te faciliteren. Onze verkoopondersteuning is een totaalconcept en uniek in de markt. Profiteer van ons unieke trainingsprogramma dat een omzetstijging van 10% garandeert. Meer structuur, meer plezier en meer omzet is het ultieme doel. Professionaliseer uw instituut met BEAUTY & CARE. Uitstekende salonmeubels die uw productpresentatie en klanttoegankelijkheid verbeteren. Met het BOOST YOUR BUSINESS concept brengen wij samen met u de consument bij u in de salon.

DEPARTMENT OF COSMETICS 

 

Department of Cosmetics/COSMEDIX Benelux richt zich op de ambitieuze schoonheidsspecialist en huidtherapeut. COSMEDIX is een echte ‘game changer’ op het gebied van huidverbetering en huidverbeterende behandelingen. Vrij van toxines, een plantaardige basis en een medische onderbouwing zorgt voor unieke formules welke leiden tot een huidverandering zonder dat de specialist en/of cliënt daar nadelige effecten van ervaart. Daarnaast streven wij naar exclusieve samenwerkingen en ons uitgebreide begeleidingstraject tilt het instituut naar een hoger niveau.

ZILVER SPONSORS

CHI ESSENTIAL COSMETICS

Laat je verleiden door Chi Essential Cosmetics: écht 100% natuurzuivere huidverzorging én huidverbetering! Ervaar de verzachtende, voedende en beschermende werking van onze biologische, koudgeperste plantoliën. Geuren en etherische oliën hebben een sterke invloed op de psyche en weten je te raken. We werken alleen met natuurzuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen. De mogelijkheden zijn eindeloos: creëer een persoonlijke benadering op maat met de neutrale lijn, deze is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Of kies voor de viertal heerlijke kant-en-klare lijnen met etherische oliën voor een bijzondere geurbeleving en een doelgerichte werking. Chi Essential Cosmetics wordt exclusief verkocht via beauty professionals!

NEODERMA

Het NEODERMA-merk is vernieuwd, opnieuw ontworpen en uitgebreid ontwikkeld. “Onze toekomst ligt in het tech-derma tijdperk, het reguleren van het gedrag van de huid middels krachtige software ontwikkelingen, ingenieuze huidzorg, conserveringsmiddelenvrije, luchtledige, watervrije en luisterrijk geproduceerde premium producten.” Het merk draait op innovatie en het hosten van de best presterende technologieën en handelt onder normen voor de farmaceutische industrie. NEODERMA’s producten worden gepresenteerd in luchtloze ecologische verpakkingssystemen en zijn gemaakt van de beste grondstoffen die zowel dermatologisch als oftalmologisch getest zijn en Halal-gecertificeerd. Ze bevatten geen allergene geurstoffen, synthetische verfstoffen, parabenen, minerale oliën, paraffinewas, vaseline, ethanolamine, MCI/MI, formaldehyde donoren, genetisch gemodificeerde organismen en is tevens dierproefvrij. NEODERMA heeft al 27 jaar ervaring waarbij de focus hoofdzakelijk ligt op productinnovatie, de huid en het welzijn van de consument. NEODERMA biedt oplossingen voor mensen die kampen met huidzorgen door een ecosysteem van grenzeloos aanpasbare producten te creëren, met als uitgangspunt het welzijn van iedere persoon te verbeteren.

Naast onze sponsors Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics/COSMEDIX Benelux, Chi Essential Cosmetics en Neoderma zijn we ook trots dat de volgende bedrijven de Beauty Award 2019 supporten:

Beauty Injection

Beauty2People B.V.

Dermatude

DĖCAAR Nederland

KLAPP Cosmetics Nederland

L’Oréal Nederland/Decléor

U-Consultancy

Ultra Cosmetics