Het prachtige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze partners. Voor de editie van 2018 zijn de Partners of Beauty Award:

BEAUTY ANGEL


BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, ontwikkelen zij ook een cosmeticalijn compleet aangepast op de lichtbehandeling. Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.

 

CARE COSMETICS

Meer dan 20 jaar expertise in de cosmeticabranche maakt CARE COSMETICS tot dé ideale partner. Ervaar de kwaliteit van onze sterke merken in combinatie met de service van CARE COSMETICS. Samenwerken met CARE COSMETICS betekent ondersteuning op elk vlak. Wij hebben alle specialisaties in huis om u te faciliteren. Onze verkoopondersteuning is een totaalconcept en uniek in de markt. Profiteer van ons unieke trainingsprogramma dat een omzetstijging van 10% garandeert. Meer structuur, meer plezier en meer omzet is het ultieme doel. Professionaliseer uw instituut met BEAUTY & CARE. Uitstekende salonmeubels die uw productpresentatie en klanttoegankelijkheid verbeteren. Met het BOOST YOUR BUSINESS concept brengen wij samen met u de consument bij u in de salon.

 

Chi Natural Life

Laat je verleiden door Chi Essential Cosmetics: écht 100% natuurzuivere huidverzorging én huidverbetering! Ervaar de verzachtende, voedende en beschermende werking van onze biologische, koudgeperste plantoliën. Geuren en etherische oliën hebben een sterke invloed op de psyche en weten je te raken. We werken alleen met natuurzuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen.
De mogelijkheden zijn eindeloos: creëer een persoonlijke benadering op maat met de neutrale lijn, deze is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Of kies voor de viertal heerlijke kant-en-klare lijnen met etherische oliën voor een bijzondere geurbeleving en een doelgerichte werking. Chi Essential Cosmetics wordt exclusief verkocht via beauty professionals!

 

Laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. Onze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren wij originele voedingssupplementen die die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. Wij hanteren strenge eisen voor onze producten, daarbij vormt de natuur voor ons het uitgangspunt. Daarom zorgen we dat de natuur met respect wordt behandeld en maken we gebruik van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

 

Pascaud


Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op natuurlijke huidverbetering en -verjonging. Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Dit proberen we te realiseren d.m.v. onze beautybehandelingen, krachtige cosmeceuticals, natuurzuivere nutriceuticals (voedingssupplementen), reinigingskuren en 100 % natuurlijke minerale make-up. Natuurlijke schoonheid komt van binnen en van buiten; hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. We noemen dat bij Pascaud de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn, elkaar ondersteunen, versterken en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.