Nog steeds kijken we heel tevreden terug op de Beauty Award 2018, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor de jubileumeditie van 2019 in volle gang! Voor de tiende keer wordt de meest prestigieuze vakprijs voor schoonheidsspecialisten door Beauty Trade Professionals georganiseerd. Wil jij deze editie de stap zetten om jezelf als schoonheidsspecialist of je schoonheidssalon echt op de kaart te zetten?

Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Tijdens het proces van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie naar buiten. Je profileert je zelf als een professional en behoort tot de top van de markt!

Op 9 november was de sluitingsdag van de inzendingen en wat een mooie inzendingen hebben we ontvangen. Meedoen aan deze editie van de Beauty Award is dan ook niet meer mogelijk. De winnaars worden op zondag 14 april 2019 tijdens een speciale gala-uitreikingsavond bekend gemaakt. Wil je daarbij aanwezig zijn? Meld je aan.